Begeleiding

Suzanne Nederlof kan u helpen met het rijden, grondwerk, freestylen en longeren en is werkzaam in de regio Zuid-Holland.


Er zijn verschillende manieren van begeleiding mogelijk:


Privéles:

Dit kan op locatie van je eigen paard, mits de locatie niet verder dan 50 km vanaf Delft ligt. Op grotere afstanden is zeker mogelijk, alleen wanneer er meerdere lessen achter elkaar gegeven kunnen worden.

De eerste les duurt meestal iets langer dan een uur, omdat er dan meer tijd nodig is voor het kennismaken en de uitleg van de theorie. Er is ook de mogelijkheid een half uur les te nemen.

 

Training meerdere dagen:

Suzanne Nederlof / Sientje

Het is mogelijk om uw paard voor een langere periode in training te brengen bij Suzanne Nederlof. Dit geldt voor paarden die binnen een half uur rijden vanaf Delft gestald staan. De training vindt dan gewoon plaats op de huidige locatie van het paard. Dit scheelt aanzienlijk in de trainingskosten, aangezien er geen extra stalling betaald hoeft te worden.

Van tevoren wordt na een kennismaking besproken wat de beste trainingsperiode voor het paard zal zijn en wat in die periode bereikt kan worden. De ruiter wordt vanaf begin af aan bij de trainingen betrokken, zodat de ruiter het geleidelijk over kan nemen.

Ga je op vakantie en je wilt dat je paardje door getraind wordt? Geen probleem, ook dit is mogelijk.

 

Revalidatie:

Ieder paard heeft wel eens een periode van revalidatie. 

De gebruikelijke opbouw van een revalidatie bestaat meestal uit weken lang stappen aan de hand, rechtuit, wat vaak heel erg saai kan zijn. Vervolgens mag er gedraafd worden, op de hoefslag zo veel mogelijk rechtdoor, eerst een minuutje, in de weken erna steeds iets langer.

Toch kunnen deze minuten veel nuttiger besteed worden, er zijn een aantal simpele oefeningen die je met je paard kunt doen die je paard netjes in balans brengen en spieren en gewrichten soepeler maken.

Suzanne kan je helpen bij het opzetten en uitvoeren van een op maat gemaakte revalidatie voor je paard.

 

Clinic op locatie:

Suzanne Nederlof / Open dag

Mochten er meerdere mensen geïnteresseerd zijn dan kan er ook een clinic georganiseerd worden.

Deze clinic bestaat voor een deel uit theorie over het rechtrichten en het hoe, wat en waarom van de klassieke dressuur.

Aansluitend is het mogelijk een praktijkdeelname met jou eigen paard te organiseren, zowel voor grondwerk als voor het rijden.

De theorie duurt ongeveer 1,5 uur, de duur van de praktijk is afhankelijk van het aantal deelnemers en ligt tussen een half uur en 45 minuten per combinatie.

Voor een prijsoverzicht kunt u contact opnemen met Suzanne Nederlof.